4440, Kalundborg

Nørre allé

Om byggeriet

Energirenovering med fokus på tilgængelighed: Nørre Allé, Kalundborg

Nye lejligheder på Nørre Alle i Kalundborg

Nørre Allé er et eksisterende byggeri i Kalundborg med 340 lejligheder, der har gennemgået en energirenovering. Derved er gavlene blevet efterisoleret, vinduerne er blevet udskiftet, og nogle af lejlighederne er blevet opgraderet for at opfylde kravene til tilgængelighed.

Der er foretaget større omrokeringer i nogle af blokkene, hvor man har nedlagt trappeopgange for at kunne etablere større lejligheder.

Byggeprojektet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2), og byggearbejdet har stået på over en periode på flere år.

Fakta om byggeprojektet

✓ Brutto etageareal: 26990 m2

✓ Byggesum: 208 mio. DKK

✓ Energiklasse: Energirenovering

✓ Projekteringsår: 2021

✓ Opførselsesår: 2022

✓ Bygherre: FOB Kalundborg

✓ Entreprenør: Jorton A/S

✓ Entrepriseform: Totalentreprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Nej

✓ Arkitekt: AI Arkitekter & Ingeniører A/S

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Noerre alle billede

Samlingen af lejligheder og opførelsen af nye trappetårne inklusive nye elevatorer har gjort byggeprojektet særligt interessant – og komplekst.

Rolle og ansvar

Vores rolle i byggeprojektet har udelukkende omfattet ingeniørdelen vedrørende statisk dokumentation og brandrådgivning i samarbejde med arkitektfirmaet, som har stået for myndighedsbehandlingen.

Miljø og bæredygtighed

Bæredygtigheden omfatter en energirenovering for at spare på energiforbruget i hver enkelt lejlighed. Dette indebærer udskiftning af døre og vinduer, efterisolering af gavle, efterisolering af nogle gulve og renovering af det eksisterende varmeanlæg.

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference på Tølløsevej

Tølløsevej 27, 4340 Tølløse

Nybyggeri på Tølløsevej giver plads til både sundhed og gastronomi

Byggesagen på Tølløsevej i Tølløse er en sag, som blev udviklet af Vesti Olsen. De opkøb området, hvor der har været en æblemostproduktion i mange år.

En hånd, der holder en rød blyant, tegner et badeværelsesdesign over et delvist gennemført badeværelse. Tegningen inkluderer et omrids af et brusekabine med glasdøre, et vaskeskab med en vask og et spejl. Baggrunden viser lyse fliser og moderne inventar.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

En person, der sidder ved et skrivebord, skriver på papir og bruger en lommeregner. I forgrunden er en lille model af et hus med et energieffektivitetsvurderingsdiagram vist på siden, der spænder fra grøn (A) til rød (G).

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.