Ingeniørfirmaet J&P

Siden vores start i 1999 har vi arbejdet som rådgivende ingeniørfirma. Vi yder professionel rådgivning til såvel privatpersoner som virksomheder – både private virksomheder og offentlige instanser.

Vores opgaveløsning er baseret på vores brancheerfaring kombineret med kreative evner og lyst til fornyelse. Teamet er uddannet fra henholdsvis DTU og Ingeniørhøjskolen og vi er certificerede som energikonsulenter til én- og flerfamiliehuse og som bygningssagkyndige. Husets mange forskellige opgaver gennem årene har udfordret og dygtiggjort os, så vi i dag er i stand til både at beregne en bjælke, projektere en carport, et kajanlæg eller et biogasanlæg. Ud over de traditionelle opgaver har vi dygtiggjort os inden for løsning af forsikringsskader. Dette giver jer mulighed for en uvildig bestemmelse af skadesomfang og sikring af korrekt skadesopgørelse på både bygnings- og løsøreskader over for jeres forsikringsselskab.

Kvalitet

Hos Ingeniørfirmaet J&P værdsætter vi kvalitet frem for alt. Derfor gør vi en dyd ud af at gøre dig bedst muligt tilfreds. Inden for alle vores kompetenceområder har vi eksperter inden for det specifikke område, hvis eneste formål er at gøre dig tilfreds. Vi tilbyder den bedste kombination af kvalitet og pris. 

Hos Ingeniørfirmaet er vi meget ambitiøse. Vores vision er at gøre alle vores kunder tilfredse. Vi ønsker at gøre en forskel i dit byggeprojekt.

Image of engineer meeting for architectural project. working with partner and engineering tools on workplace vintage tone.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

om-forside

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Midsection Of Businessman Calculating Invoice With Energy Efficient Chart On House Model In Office

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig, som prioriterer kvalitet.