LAD OS TAGE EN SAMTALE

Vi står klar til at igangsætte dit næste byggeprojekt

Udfyld kontaktformularen, skriv eller ring til os – vores professionelle rådgivere sidder klar til at hjælpe dig gennem din næste byggesag!

Åbningstider

Mandag til torsdag: 07:30 til 16:00

Fredag: 07:30 til 13:00

KONTAKT OS

Kvalitet frem for alt

Hos Ingeniørfirmaet J&P værdsætter vi kvalitet frem for alt. Vores baggrund har gjort det muligt, at skabe et effektivt produkt, der sikrer dig et kvalitetsbevidst og trygt forløb, både fagligt og økonomisk. Vi er et team af erfarne ingeniører, konstruktører, der hver dag løber hurtigt for at hjælpe både private familier og professionelle kunder trygt igennem alle typer bygge- og boligprojekter.

brancheerfaring

Siden vores start i 1999 har vi arbejdet som rådgivende ingeniørfirma. Vi yder professionel rådgivning til privatpersoner såvel som virksomheder – både private virksomheder og offentlige instanser.

"Hos Ingeniørfirmaet J&P er vi meget ambitiøse. Vores vision er at gøre alle vores kunder tilfredse. Vi ønsker at gøre en forskel i dit byggeprojekt."
Bo Jensen
Direktør

Skal vi rådgive din næste byggesag?

Vejleåvej – 2635 Ishøj

Anlægssum: 17 millioner kroner.

Opført nyt lager- og produktionshal.

3360m2 (to plan).

Udført i 2020.

Totalrådgiver.

Grønttorvet / Copenhagen Markets

Entreprisesum: 50 millioner kroner.

Opførelse: 2015-2017.

Indretning af Grønttorvet – Copenhagen Markets.

Rådgiver for grossister.

Retortvej, 2500 Valby

Anlægssum: 60 millioner kroner.

89 nye ungdomsboliger opført i to og tre etager.

Udført i 2021.

Bygherrerådgiver og myndighedsbehandling.

Image of engineer meeting for architectural project. working with partner and engineering tools on workplace vintage tone.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

om-forside

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Midsection Of Businessman Calculating Invoice With Energy Efficient Chart On House Model In Office

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.