LAD OS TAGE EN SAMTALE

Vi står klar til at igangsætte dit næste byggeprojekt

Udfyld kontaktformularen, skriv eller ring til os – vores professionelle rådgivere sidder klar til at hjælpe dig gennem din næste byggesag!

Åbningstider

Mandag til torsdag: 07:30 til 16:00

Fredag: 07:30 til 13:00

Kontakt Ingeniørfirmaet J&P

KONTAKT OS

Kvalitet frem for alt

Hos Ingeniørfirmaet J&P værdsætter vi kvalitet frem for alt. Vores baggrund har gjort det muligt, at skabe et effektivt produkt, der sikrer dig et kvalitetsbevidst og trygt forløb, både fagligt og økonomisk. Vi er et team af erfarne ingeniører, konstruktører, der hver dag løber hurtigt for at hjælpe både private familier og professionelle kunder trygt igennem alle typer bygge- og boligprojekter.

brancheerfaring

Siden vores start i 1999 har vi arbejdet som rådgivende ingeniørfirma. Vi yder professionel rådgivning til privatpersoner såvel som virksomheder – både private virksomheder og offentlige instanser.

"Hos Ingeniørfirmaet J&P er vi meget ambitiøse. Vores vision er at gøre alle vores kunder tilfredse. Vi ønsker at gøre en forskel i dit byggeprojekt."
Medarbejderbillede af Bo Jensen
Bo Jensen
Direktør
Reference angående Elgiganten

Landsplan

Udvidelse og lovliggørelse: Vores tætte samarbejde med Elgiganten for at sikre lovlig og sikker udvidelse af deres butikker

Elgiganten har været en af vores kunder i næsten 10 år. Vi hjælper dem med at få byggetilladelser og planlægge udvidelse af deres eksisterende butikker ved at sikre, at personalefaciliteterne og brandforholdene opfylder kravene.

Reference angående Ekkodalen

2750, Ballerup

Ud over bøn: Ekkodalen Kulturhus og Moské som et samlingssted for unge og ældre i lokalområdet

Ekkodalen er et kulturhus, der inkluderer en moske. Formålet med kulturhuset er at fungere som et samlingssted for unge og ældre i lokalområdet og tilbyde undervisning og aktiviteter for dem. Dette kan omfatte forskellige former for uddannelse, træning, sociale aktiviteter og arrangementer.

Nye lejligheder på Nørre Alle i Kalundborg

Nørre allé, 4440, Kalundborg

Energirenovering med fokus på tilgængelighed: Nørre Allé, Kalundborg

Nørre Allé er et eksisterende byggeri i Kalundborg med 340 lejligheder, der har gennemgået en energirenovering. Derved er gavlene blevet efterisoleret, vinduerne er blevet udskiftet, og nogle af lejlighederne er blevet opgraderet for at opfylde kravene til tilgængelighed.

Byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.