Kompetencer

Ingeniørfirmaet

Vi er energiaktører, hvilket betyder, at vi kan søge energitilskud til din renovering. Når du inddrage os i din renovering kan vi sørge for, at du sparer penge på dit projekt. Herunder kan du læse mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan hjælpe dig med at tegne og designe netop dit drømmehus. Vi gør det i tæt samarbejde med dig så det bliver præcis som du ønsker det. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi hjælper vi dig med at tegne og designe netop dit drømmehus. Vi gør det i tæt samarbejde med dig, så det bliver præcist som du ønsker. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

Står du og mangler et eftersyn af din ejendom i forbindelse med salg? Så lad os hjælpe dig. Vi laver et eftersyn og du får både tilstandsrapport, energimærke samt el eftersyn. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vi tilbyder energimærkningen af certificerede energikonsulenter og vi har bred erfaring i lovpligtig energimærkning af Enfamiliehuse, Flerfamiliehuse og handel, service og offentligebygninger. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi tilbyder energimærkningen af certificerede energikonsulenter, og vi har bred erfaring i lovpligtig energimærkning af Enfamiliehuse, Flerfamiliehuse og handel, service og offentlige bygninger. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vi laver ingeniørberegninger både til private og erhverv. Så hvis du har idéen til drømmehuset, så kan vi hjælpe dig med at får ført dit projekt ud i livet på en tryg og sikker måde. Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi laver ingeniørberegninger både til private og erhverv. Du har idéen til drømmehuset. Vi hjælper dig med at få ført projektet ud i livet på en tryg og sikker måde. Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Er der sket en dækningsberettiget skade på dit hus, eller er du virksomhedsejer, som pludselig bliver ramt af en skade? Så er det muligt at indhente hjælp hos os. Som rådgiver sikrer vi, at du kommer lettere gennem skadesforløbet som din sparringspartner. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

Mangler du en vurderingrapport? Vi udfører vurderingsrapporter af de enkelte boligers/lejligheders forbedringer og løsøre, tilbyder udarbejdelse af en vedligeholdelsesplan for fem år og I kan bruge vores kompetencer til en byggeteknisk gennemgang af de renoveringsopgaver, som ønskes udført på ejendommen. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.