Ingeniørfirma Holbæk, J og P logo

YDERLIGERE KOMPETENCER

Certificeret brandrådgivere og statikere

Vi kan hjælpe dig med at tegne og designe netop dit drømmehus. Vi gør det i tæt samarbejde med dig så det bliver præcis som du ønsker det. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi hjælper vi dig med at tegne og designe netop dit drømmehus. Vi gør det i tæt samarbejde med dig, så det bliver præcist som du ønsker. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

Ingeniørberegninger

Vi tilbyder dig en byggeteknisk gennemgang af bygningen, set med købers øjne. Derudover laver vi et skøn over, hvilket arbejde, og hvilke udgifter, du skal regne med at afsætte i budgettet til nødvendigt vedligeholdelsesarbejde. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Forsikringsskader

Vi har stor erfaring med forsikringshjælp ved bygnings- og løsøreskader og entrepriseskader. Derudover sikrer vi, at du kommer lettere gennem skadesforløbet som din sparringspartner. Er der sket en dækningsberettiget skade på dit hus, eller er du virksomhedsejer, som pludselig er blevet ramt af en skade, så tilbyder vi professionel uvildig hjælp. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.