Certificering

Nyeste teknologier og metoder

Vi har de nødvendige kompetencer og certificeringer til at kunne hjælpe dig gennem dit byggeprojekt. 

Certificeringen viser, at vi som ingeniørfirma har de nødvendige kompetencer og erfaringer til at gennemføre komplekse byggerier og større projekter – vi har fokus på gældende normer og standarder.

Ingeniørfirmaet J&P

bygbare løsninger

Vi stræber efter at skabe langsigtede relationer med vores kunder gennem åben kommunikation og en dedikation til at levere service i verdensklasse.

Vores kultur består af kontinuerlig forbedring og konstant søgen efter at levere værdi til vores kunder. Gennem høje standarder for kvalitet, sikkerhed og miljø, leverer bygbare løsninger, der er effektive, pålidelige og bæredygtige. Vi forstår dine specifikke behov og leverer løsninger, der passer til dig.

Reference angående Elgiganten

Landsplan

Udvidelse og lovliggørelse: Vores tætte samarbejde med Elgiganten for at sikre lovlig og sikker udvidelse af deres butikker

Elgiganten har været en af vores kunder i næsten 10 år. Vi hjælper dem med at få byggetilladelser og planlægge udvidelse af deres eksisterende butikker ved at sikre, at personalefaciliteterne og brandforholdene opfylder kravene. Vi er involverede i byggesager for Elgiganten i hele landet, hvilket betyder, at hvis der opstår udfordringer med de nævnte forhold, er vi på sagen.

Byggeriernes kompleksitet består ofte i, at mange af byggesagerne for Elgiganten er klassificeret som konstruktionsklasse 3 (KK3),

Reference angående Ekkodalen

2750, Ballerup

Ud over bøn: Ekkodalen Kulturhus og Moské som et samlingssted for unge og ældre i lokalområdet

Ekkodalen er et kulturhus, der inkluderer en moske. Formålet med kulturhuset er at fungere som et samlingssted for unge og ældre i lokalområdet og tilbyde undervisning og aktiviteter for dem. Dette kan omfatte forskellige former for uddannelse, træning, sociale aktiviteter og arrangementer. Der kan også være kulturelle og religiøse arrangementer afhængigt af samfundets behov og kulturhusets ledelse.

Byggeprojektet er i konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2).

Reference på Tølløsevej

Tølløsevej 27, 4340 Tølløse

Nybyggeri på Tølløsevej giver plads til både sundhed og gastronomi

Byggesagen på Tølløsevej i Tølløse er en sag, som blev udviklet af Vesti Olsen. De opkøb området, hvor der har været en æblemostproduktion i mange år.

Opgaven bestod i et forsøg på at ombygge en lagerbygning til en to-etages bygning, hvor vi kunne indrette lokaler til et sundhedscenter og et lægehus. Samtidig blev der indrettet en restaurant i den ene ende af bygningen i form af en tilbygning.

Reference på Tølløsevej

4370, St. Merløse

Fremtidssikring af Banevej: Vestsjællands Almene Boligselskab gennemfører renovering

Byggeprojektet på Banevej i Store Merløse havde en energirenovering af bygningerne som formål. Opgaven er udført af Vestsjællands Almene Boligselskab, og har omfattet udskiftning af vinduer og tag samt renovering og udvidelse af badeværelserne.

Byggeriet er klassificeret som Konstruktionsklasse 1 (KK1) og Brandklasse 2 (BK2).

Holbæk Boligselskab

Holbæk Boligselskab, 4300, Holbæk

Ekspert-rådgivning til det største boligselskab i Holbæk - Sådan sikrer vi sunde og holdbare boliger

Som rådgivere for Holbæk Boligselskab i 10-12 år, har vi hjulpet dem med forskellige former for rådgivning indenfor skimmel, vinduesudskiftning og energirenovering. Dette betyder, at vi har givet dem professionel ingeniørrådgivning og vejledning omkring disse områder, så de kan sikre, at deres boliger er sunde, energieffektive og beboelige.

Reference på Greve Main

Greve Main 12, 2670 Greve

Greve Main 12: Effektiv produktion af fødevarer og emballage i moderne haller

Greve Main 12 er et byggeprojekt, der blev gennemført af en totalentreprenør. Bygningen blev derefter solgt af denne entreprenør. Byggeriet er opført som produktionshaller, inklusiv kontor- og personalefaciliteter såsom omklædningsrum, frokoststue m.m.

Virksomheden, der vil bruge bygningen, producerer fødevarer og emballage til færdiglavet mad, herunder til flymad og fast food.

Reference på Greve Main

Greve Main 16, 2670, Greve

Fra betonklods til mesterværk: Greve Main 16's transformation til et moderne slagteri

Greve Main 16 er en opgave, som er lavet for MB Food, som er et større slagteri i Greve. Vi har opført et slagteri på 8500m2 med kontor og personalefaciliteter. 

Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2).

Reference angående Vejleåvej

2630, Taastrup

Hjælp til grossister med nye indretninger af lejemål på Grønttorvet i Taastrup

Grønttorvet, som er en del af Copenhagen Markets i Taastrup, er et stort marked, hvor forskellige grossister sælger frugt, grøntsager og blomster. 

Byggerierne er ofte klassificeret som brandklasse 3 (BK3) og konstruktionsklasse 2 til 3 (KK2-KK3).

Reference angående Køge Bio

Torvet 17, 4600, Køge

Køge Biografs nye leveform: Fra film til fornøjelige fortællinger over middag

Byggesagen på Torvet 17 i Køge er en sag, som er lavet for en restauratør. Restauranten blev opført i forbindelse med en gammel biograf, Køge Biograf, men havde ikke medtaget selve biograf i restauranten, han havde.

Vores opgave var at inddrage biografen som et selskabslokale og samtidig som et indskudt dæk, hvor der kunne laves toiletfaciliteter og møderum.

Reference på Hareskovvej

Hareskovvej 13, 4400, Kalundborg

Fremtidssikrede lagerbygninger på Hareskovvej - En stærk rammekonstruktion i stål og holdbare SF-stengulve

Byggeprojektet på Hareskovvej omhandler opførelsen af to store lagerbygninger, som skal bruges  til industriel materialeopbevaring. Disse to bygninger ligger i forlængelse af hinanden, og begge bygninger er konstrueret som en rammekonstruktion i stål med sandwichelementer på siderne.

Hallerne er klassificeret som brandklasse 2 (BK2) og konstruktionsklasse 1 (BK1).

Reference angående Danalim

Københavnsvej 220 (Danalim), 4600, Køge

Danalim udvider lager med succes takket være effektiv byggeproces

Danalim er en virksomhed i Køge, som producerer lim og fugemasser. Virksomheden havde behov for at udvide lageret, og vi stod selvfølgelig til rådighed.

Opgaven bestod i at sikre sammenbygningen mellem den eksisterende hal og de omkringliggende bygninger. Under byggeprojektet var der blandt andet krav til brand, hvor vi fungerede som rådgivere.

Reference på Retortvej

Retortvej, 2500, Valby

88 nye ungdomsboliger løser boligmangel for Københavns unge og studerende

Retort ApS har opført 88 nye ungdomsboliger på Retortvej i Valby med det formål at afhjælpe den stigende boligmangel i Københavnsområdet, især for unge og studerende. Ejendommene består af to bygninger med tilhørende kældre og parkeringsfaciliteter. Alle boligerne har en altan eller terrasse samt adgang til fællesarealer inde i og omkring bygningerne.

Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 3 (KK3) og brandklasse 2 (BK2).

Reference på Asnæsvej

Asnæsvej 16, 4400, Kalundborg

Et skridt frem mod en bæredygtig fremtid med RE Energy's nye produktionsfacilitet

Dette byggeprojekt omhandler et produktionsanlæg, lavet til RE Energy, som udvikler produkter til medicinalvirksomheder og fødevareproduktion. Opgaverne indebar opførelse af både kontor og teknikrum.

I produktionsbygningen skal der etableres en produktion med tilhørende funktioner for forarbejdning af spildproduktet fra bioethanol-produktion. Der vil være oprensning og opkoncentrering af produktet AX. Bygningen ligger i nærheden af det nuværende anlæg for bioethanol-produktion.

Reference på Mejerivej

Mejerivej 7, 9649, Farsø

Optimering af plads og funktion: Mejerivej tilbygning til Himmerlandskød

Vi har som totalrådgiver udført Mejerivej-projektet for Himmerlandskød, et stort slagteri. Projektet indebar en tilbygning til det eksisterende slagteri, opført i betonelementer.

Hovedfokus var at opføre bygningen i overensstemmelse med slagterimaskinens krav til plads og betjening. Bygningen er designet og opført med henblik på at understøtte effektiv og sikker håndtering af maskinerne.

Reference på Nørre Allé

Nørre allé, 4440, Kalundborg

Energirenovering med fokus på tilgængelighed: Nørre Allé, Kalundborg

Nørre Allé er et eksisterende byggeri i Kalundborg med 340 lejligheder, der har gennemgået en energirenovering. Derved er gavlene blevet efterisoleret, vinduerne er blevet udskiftet, og nogle af lejlighederne er blevet opgraderet for at opfylde kravene til tilgængelighed.

Byggeprojektet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2), og byggearbejdet har stået på over en periode på flere år.

Reference angående Café på Guldbergsgade

Guldbergsgade 11, 2200, København N

Guldbergsgade's nye mødested: En café for unge forældre

Guldbergsgade er et byggeprojekt, hvor vi har assisteret med at opføre en café, der skal tjene som et mødested for unge forældre, der kan bruge det som en platform for at mødes i fællesskab.

For at imødekomme deres behov, er der blevet opført en række forskellige rum, inklusiv legerum, puslerum, caféområde og en række lokaler, der er egnet til afholdelse af foredrag og andre arrangementer.

Reference angående Vejleåvej

Vejleåvej 54, 2635, Ishøj

Nyt moderne lager på Vejleåvej

På Vejleåvej er der opført et stort lager med tilhørende kontorbygning på to etager. Lagerhallen er bygget med stålplader, mens kontordelen er opført med betonelementer.

Funderingen er udført som punktfundamenter og linjefundamenter som følge af de gode geotekniske forhold. Kontorafsnittet er opført i betonelementer med henblik på at opfylde kravene til brandadskillelse.

Reference angående Stillinge Strand

Stillinge Strand, 2500, Valby

Stillinge Strand: Topmoderne ferieboliger i træ med praktiske faciliteter

Stillinge Strand er et byggeri, der er opført som ferieboliger. Det er naturligvis bygget af træ og har udfordringer i form af en toetagers bygning med vandret etageadskillelse.

Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2).

Ingeniørfirma Holbæk, J og P logo

YDERLIGERE REFERENCER

KOMMER SNART

Syrengården, 4300 holbæk

✓ 18 nye ejerboliger i ét plan.

✓ Entreprisesum: 20 millioner kroner.

✓ Udført i 2014.
✓ Rådgiver og myndighedsbehandling 

Oehlenschlægersgade, 4200 Slagelse

✓ Opførelse af 12 lejligheder.

✓ Udført i 2012.

✓ Entreprisesum: 15 millioner kroner.

Privat Andelsforening

✓ Rådgiver for privat andelsforening.

✓ Tagrenovering – Sankt Hans Gade.

✓ Opførelsesår: 2017.
✓ Entreprisesum: 4 millioner kroner.

Rønnevangshusene

✓ Ejerboliger med 60 boliger i Taastrup.

✓ Udført i 2017.

✓ Rådgiver. 
✓ Anlægssum: 8 millioner kroner.

Kong Svends Vænge

✓ Udlejningsboliger med 60 boliger i Smørum.
✓ Rådgiver.
✓ Anlægssum: 10 millioner kroner. 

AB Marienborg

✓ Andelsforening med 67 boliger på Frederiksberg.

✓ Udført i 2008.

✓ Rådgiver.
✓ Anlægssum: 10 millioner kroner.

Labæk, 4300 Holbæk

✓ Indretning af 6 nye ejerboliger på i alt 455 m2.
✓ Udført i 2021
✓ Totalrådgiver
✓ Anlægssum: 8 millioner kroner.

Gl. Marbjergvej, 4000 Roskilde

✓ Ny trælast og nyt byggemarked for XL-Byg.

✓ Udført i 2020.

✓ Totalrådgiver.
✓ Anlægssum: 50 millioner kroner.

Industrivej, 4000 Roskilde

✓ Opført nyt byggemarked for Stark.

✓ Udført i 2017

✓ Rådgiver og myndighedsbehandling.
✓ Anlægssum: 12 millioner kroner.
Benyttet i forbindelse med byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.