4300 Holbæk

Rørvangsvej 41

Om byggeriet

Igangværende: In-situ-støbt trappe for Holbøll A/S

En byggeplads med delvist bygget støbtfælde, træbjælker og røde lodrette understøtninger. Ufærdige vægge omgiver rummet, med en øvre platform synlig halvvejs op ad trappen. En stige og byggematerialer er spredt rundt omkring.

Ved byggeprojektet på Rørvangsvej 41 i Holbæk er vi i samarbejde med Holbøll A/S i gang med at opføre en kombineret lager- og kontorbygning. Her er omdrejningspunktet en in-situ-støbt trappe. 

Fakta om byggeprojektet

✓ Projekteringsår: 2023

✓ Opførselsesår: 2024

✓ Bygherre: Holbøll A/S

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

ccccccc Det er en mere omfattende fremgangsmåde sammenlignet med almindelige betonkonstruktioner, fordi de bliver støbt på stedet. Det er med til at give et særligt råt, æstetisk udtryk til byggeriet.

Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2).

Rolle og ansvar

Vi har stået for projekteringen, der har omfattet dimensionering af træhåndliste, stålscepter, betonværn, betontrappeløb og fastgørelser.

Vi har en vigtig rolle i forbindelse med formidlingen af den statiske analyse til entreprenøren, som står for udførelsen. Her benyttede vi traditionelle konstruktionstegninger, men også en 3D-viewer. Især 3D-modelleringen har været effektiv og lettet kommunikationen i forbindelse med det komplicerede armeringsarbejde.

Lokation

Byggeprojektets lokation

En minimalistisk, monokrom 3D-model af et futuristisk arkitektonisk landskab med en rektangulær NKT-bygning og en buet struktur, muligvis et amfiteater eller et stadion, omgivet af abstrakt terræn.

Toftegårdsvej 25, 4550 Asnæs

200 meter lang produktionsline til kabler og 18 meter højt tårn for verdensførende kabelvirksomhed

Projektet går under navnet Nordenwind, og vi har fået til opgave at være totalrådgiver i forbindelse en opførelsen af et nyt produktionsanlæg til produktion af kabler hos NKT på Toftegårdsvej 25 i Asnæs på Sjælland. 

I samarbejde med NKT’s afdeling i Tjekkiet skal vi finde den mest fordelagtige løsning til produktionsanlægget ved at tage inspiration fra et lignende projekt i Velké Meziříčí.

En hånd, der holder en rød blyant, tegner et badeværelsesdesign over et delvist gennemført badeværelse. Tegningen inkluderer et omrids af et brusekabine med glasdøre, et vaskeskab med en vask og et spejl. Baggrunden viser lyse fliser og moderne inventar.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

En person, der sidder ved et skrivebord, skriver på papir og bruger en lommeregner. I forgrunden er en lille model af et hus med et energieffektivitetsvurderingsdiagram vist på siden, der spænder fra grøn (A) til rød (G).

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.