4550, Asnæs

Toftegårdsvej 25

Om byggeriet

Igangværende: 200 meter lang produktionsline til kabler og 18 meter højt tårn for verdensførende kabelvirksomhed

Projektet går under navnet Nordenwind, og vi har fået til opgave at være totalrådgiver i forbindelse med opførelsen af et nyt produktionsanlæg til produktion af kabler hos NKT på Toftegårdsvej 25 i Asnæs på Sjælland. I samarbejde med NKT’s afdeling Tjekkiet, skal vi finde den mest fordelagtige løsning til produktionsanlægget ved at tage inspiration fra et lignende projekt i Velké Meziříčí.

Fakta om byggeprojektet

✓ Brutto etageareal: 1200 m2 fordelt på to plan

✓ Projekteringsår: Løbende

✓ Bygherre: NKT A/S

✓ Entrepriseform: Hovedenterprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

Byggeriets kompleksitet

INGENIØRFIRMAET J&P

Rolle og ansvar

Vi er totalrådgivere på projektet. Rent størrelsesmæssigt er det en af de største byggeprojekter, som Ingeniørfirmaet J&P har været totalrådgivere på, hvilket gør det til en spændende og unik opgave for os. Vi står for al konstruktion, brand, fundering, stål, beton, installation, bæredygtighed og IKT-ledelse.

Noget af det, der gør byggeprojektet spændende fra et ingeniørfagligt perspektiv, er, at bygherre har en række særlige krav til bygningen, da den skal bruges til produktion.

Det betyder, at der skal tages ekstra højde for særlige vibrationskrav og krav til dynamisk last. Produktionen kommer også til at generere en del varme, som skal kunne genanvendes, samtidig med at medarbejdernes omgivelser skal kunne afkøles til en temperatur, de kan arbejde i. 

Derudover skal der bygges udenom et eksisterende byggeri, og produktionsanlægget skal kunne rumme to produktionsliner til kabler, der skal gå igennem to eksisterende bygninger. I de eksisterende bygninger, skal der laves fundamenter til nye maskiner.

Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 3 og 4 (BK 3/4). 

 

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference på Greve Main

Greve Main 12, 2670 Greve

Greve Main 12: Effektiv produktion af fødevarer og emballage i moderne haller

Greve Main 12 er et byggeprojekt, der blev gennemført af en totalentreprenør. Bygningen blev derefter solgt af denne entreprenør. Byggeriet er opført som produktionshaller, inklusiv kontor- og personalefaciliteter såsom omklædningsrum, frokoststue m.m.

Virksomheden, der vil bruge bygningen, producerer fødevarer og emballage til færdiglavet mad, herunder til flymad og fast food.

Tilstandsrapporter

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.