Ingeniørfirma Holbæk, J og P logo

FORSIKRINGSRÅDGIVNING

VORES SERVICE

Når skaden er sket: Vi hjælper dig videre!

Så sker tagskaden, vandskaden, sætningsskaden, og man bliver presset, selv om det umuligt kan være ens egen skyld … I den situation kan man få brug for hjælp. 

Det er langt fra alle, der ved det, men er der sket en dækningsberettiget skade på dit hus, eller er du en virksomhedsejer, som pludselig bliver ramt af en skade, er det faktisk muligt at indhente professionel, uvildig hjælp.

Det er en hjælp, som vi har mange års erfaring i at give.

Bemærk i øvrigt også, at i de fleste forsikringsbetingelser gives der mulighed for at få en rådgiver betalt af forsikringsselskabet for at sikre, at din skade bliver udbedret korrekt. Det kan også handle om at værdisætte eller beregne skadesgraden på din bygningsskade.
Også her kan vi hjælpe med en uvildig vurdering.

Vores ydelse om forsikringsskader
Vi garanterer, at du kommer lettere gennem skadesforløbet med J&P som sparringspartner. Vi har stor erfaring og står til rådighed - kontakt os med det samme.
Direktør og certificeret brandrådgiver og statiker Bo Jensen
Bo Jensen
Direktør/Ingeniør

Vi rådgiver desuden også i entrepriseskader, såvel som vi står klar med assistance, hvis tingene er gået i hårknude mellem dig og dit forsikringsselskab omkring din ejerskifteforsikring.

Byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.