Forsikringsskader og forsikringsrådgivning

Ingeniørfirmaet

Forsikringsskader og forsikringsrådgivning

Forsikringshjælp ved bygnings- og løsøreskader

Er der sket en dækningsberettiget skade på dit hus, eller er du virksomhedsejer, som pludselig bliver ramt af en skade, er det faktisk muligt at indhente professionel uvildig hjælp. En stor del af vores forretning omhandler i dag løsning af forsikringsskader. Vores opgaver kommer fra nogle af de største forsikringsselskaber. Typisk vil det være ved store skader, hvor vi kan fungere i mange roller. Det kan enten være som rådgiver for skadeslidte, taksatoren eller som byggestyrer. Som rådgiver sikrer vi, at du/I kommer lettere gennem skadesforløbet som din/Jeres sparringspartner.
I de fleste forsikringsbetingelser gives der mulighed for at få en rådgiver betalt af forsikringsselskabet. Dette sikrer at din skade bliver udbedret korrekt. Det kan også handle om at værdisætte eller beregne skadesgraden på din bygningsskade. Her kan vi hjælpe med en uvildig vurdering.

Ved storskader kan det som skadeslidt ofte være svært at bevare overblikket. Her kan det ud over forsikringsselskabet, ligeledes handle om at kommunikere og forhandle med myndigheder i forbindelse med byggegodkendelser og de nyeste krav til byggeri. Her sikres du den professionelle samarbejdspartner. Rådgiveren står på din side med sikring af udbudsmateriale og kontrol af det udførte arbejde. Er tingene gået i hårknude mellem dig og dit forsikringsselskab omkring din ejerskifteforsikring! kan vi hjælpe med at vurdere skader og kommunikere for dig, for dermed at sikre dig og din bolig. Du er altid velkommen til at kontakte os, for råd vedrørende dækning af en skade.

Vi rådgiver også i entrepriseskader.Vil du vide mere kan du kontakte os herunder