Boligforeninger - Andelsforeninger

Ingeniørfirmaet

Boligforeninger - Andelsforeninger

Vedligeholdelsesplan til jeres ejendom.

Vi tilbyder udarbejdelse af en vedligeholdelsesplan for fem år. Rapporten omfatter ejendommens klimaskærm og fællesarealer samt en økonomisk vurdering af de enkelte arbejder i vedligeholdelsesplanen i tekst og billeder.

Byggeteknisk gennemgang i forbindelse med fraflytning fra andelsboliger

Vi udfører vurderingsrapporter af de enkelte boligers/lejligheders forbedringer og løsøre. Rapporten udføres på baggrund af en gennemgang i boligen/lejligheden, oplysninger afgivet ved samtale med deltagerne samt udleveret dokumentation. 

I kan bruge vores kompetencer til en byggeteknisk gennemgang af de renoveringsopgaver, som ønskes udført på ejendommen. Herefter udarbejdes en projektbeskrivelse af det nødvendige eller ønskede arbejder. Alt efter opgavens karakter udføres et udbudsmateriale. Der kan efterfølgende i udførelsesfasen ofte spares rigtig mange penge ved, at omkostningerne til ekstraopgaver minimeres.

1-års gennemgang af færdige byggeprojekter

Vi har stor erfaring i at hjælpe boligforeninger med gennemførelse af 1-års gennemgangen, herunder indkaldelser af relevante deltagere, udarbejdelse af mangellister og opfølgning på fejl og mangler.

Energimærkning af boliger er et lovkrav. Formålet er at synliggøre energiforbrug og anvise muligheder for forbedringer.

Energiforbedring gavner ikke alene Jeres privatøkonomi. Ved at spare energi forbedrer du også klimaet, Danmarks betalingsbalance og forsyningssikkerheden. I mange tilfælde er der desuden en behagelig sidegevinst i form af bedre indeklima.

Vi er certificerede energikonsulenter til både små og store ejendomme. 

Se mere om kravene til lige netop jeres ejendom på Energistyrelsens hjemmeside.