Ingeniørfirma Holbæk, J og P logo

BOLIGFORENINGER - ANDELSFORENINGER

Vi er certificerede energikonsulenter til både små og store ejendomme

Derudover har vi stor erfaring med både bolig- og andelsforeninger og yderst tilfredse kunder. De gode resultater skaber vi gennem et tæt samarbejde med jer, der har brug for os, for kun gennem samarbejde kan vi finde de bedste løsninger.

Vi tilbyder både en udarbejdelse af en vedligeholdelsesplan til jeres ejendomme og en byggeteknisk gennemgang i forbindelse med fraflytning fra andelsboliger.

Dette omfatter også ejendommens klimaskærm og fællesarealer samt en økonomisk vurdering af de enkelte arbejder i vedligeholdelsesplanen – i både tekst og billeder.

I kan bruge vores kompetencer til en byggeteknisk gennemgang af de renoveringsopgaver, som ønskes udført på ejendommen. Herefter udarbejdes en projektbeskrivelse af det nødvendige eller ønskede arbejder, og alt efter opgavens karakter udføres et udbudsmateriale.

Billede benyttet tilfældigt
"Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger og succesfuldt samarbejde."
Direktør og certificeret brandrådgiver og statiker Bo Jensen
Bo Jensen
Direktør/Ingeniør

Se desuden mere om kravene til lige netop jeres ejendom på Energistyrelsens hjemmeside - eller kontakt os.

Byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.