Ingeniørfirma Holbæk, J og P logo

BOLIGFORENINGER - ANDELSFORENINGER

Vi er certificerede energikonsulenter til både små og store ejendomme

Vi tilbyder både en udarbejdelse af en vedligeholdelsesplan til jeres ejendomme og en byggeteknisk gennemgang i forbindelse med fraflytning fra andelsboliger.

Dette omfatter også ejendommens klimaskærm og fællesarealer samt en økonomisk vurdering af de enkelte arbejder i vedligeholdelsesplanen – i både tekst og billeder.

I kan bruge vores kompetencer til en byggeteknisk gennemgang af de renoveringsopgaver, som ønskes udført på ejendommen. Herefter udarbejdes en projektbeskrivelse af det nødvendige eller ønskede arbejde og alt efter opgavens karakter udføres et udbudsmateriale.

Billede benyttet tilfældigt
"Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme."
Medarbejderbillede af Bo Jensen
Bo Jensen
Direktør/Ingeniør

Se desuden mere om kravene til lige netop jeres ejendom på Energistyrelsens hjemmeside - eller kontakt os.

To personer gennemgår og diskuterer arkitektoniske tegninger på et bord. En person peger på et afsnit af planen, mens den anden skriver noter eller anmærkninger. En hvid hård hat sidder på bordet til højre.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

En person, der sidder ved et skrivebord, skriver på papir og bruger en lommeregner. I forgrunden er en lille model af et hus med et energieffektivitetsvurderingsdiagram vist på siden, der spænder fra grøn (A) til rød (G).

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.