Dit drømmehus?

Hos Ingeniørfirmaet J&P er vi også i stand til at hjælpe dig med at tegne netop dit drømmehus, så hvis du har en idé til et byggeprojekt så lad os hjælpe dig med at føre det ud i livet. Vi har gode relationer til en række arkitekter og kan også selv tegne. Vi har mere end ti års erfaring i at tegne og konstruere, vores folk sætter en dyd i at samarbejde tæt med dig, så det bliver præcis som du ønsker. Vores force er, at vi også ser det med ”ingeniørøjne”. Vi ved, hvad der er muligt at konstruere. Ved mere kompliceret projekter, har vi en nær kontakter til arkitekter som fortrækker os til at konstruere.

Byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.