Karriere

I J&P er rammerne dannet for dig, som vil udfolde din nysgerrighed og udvikle din ekspertise. Du bidrager til en bæredygtig fremtid i en åben, samarbejdsorienteret og styrkende kultur, hvor vi bringer teknik, design og rådgivning i spil på en professionel måde. 

Hakim på Lillevangsvej

Ledige stillinger

Har du lyst til at arbejde i en samarbejdsorienteret og styrkende kultur, hvor vi bringer teknik, design og rådgivning i spil på en professionel måde?

Udtalelser

Se, hvad vores nuværende medarbejdere har at sige om livet hos J&P, vores kultur, værdier og den måde, vi arbejder sammen på.

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter talentfulde og dedikerede individer, der ønsker at bidrage til vores vision og være en del af vores hold. Er du den person?

J&P tager udvikling og nysgerrighed seriøst. Som tidligere praktikant hos J&P før min konstruktionsingeniøruddannelse oplevede jeg denne dedikation på første hånd: Der er tillid mellem alle ansatte – en tillid til, at alle har noget positivt at byde ind med. Derudover har vi en chef, der giver tilstrækkelige frie tøjler til, at man får personlig udvikling med i bagagen. Når jeg står op om morgenen, glæder jeg mig til at komme på arbejde."
Ismail medarbejderbillede gammelt
Ismail Al
Konstruktionsingeniør
"I J&P er vi enige om, at vi alle er en del af noget større. Vi deler en fælles forståelse for, at vores individuelle bidrag og samarbejde bidrager til at skabe noget større end os selv."
Projektleder Louise
Louise Olsen
Projektleder
"Som certificeret DGNB-konsulent hos J&P får jeg mulighed for at påvirke og skabe bæredygtige bygningsløsninger, der tager hensyn til både miljømæssige og sociale faktorer."
Medarbejderfoto Lukas
Lukas Hejl
Certificeret DGNB-konsulent

Ledige stillinger

Ingeniør søges til tværfaglige projekter

Har du drømt om at være en nøglespiller i en dynamisk ingeniørvirksomhed, hvor du kan udfordre dig selv, påtage dig større ansvar og konstant udvikle din faglighed? 

Udvikling

Er du vores nye kollega?

Ønsker du større ansvar, mere indflydelse og bedre faglig udvikling? Så kom og besøg en spændende virksomhed i vækst – vi har brug for dig!

aktuelle byggeprojekter
+ 1
Byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.