LEDIGE STILLINGER

BLIV EN DEL AF ET PRISVINDENDE INGENIØRFIRMA

Ledige stillinger: Det her job, ville du gerne have

I J&P er rammerne dannet for dig, som vil udfolde din nysgerrighed og udvikle din ekspertise. Du bidrager til en bæredygtig fremtid i en åben, samarbejdsorienteret og styrkende kultur, hvor vi bringer teknik, design og rådgivning i spil på en professionel måde. 

"J&P tager udvikling og nysgerrighed seriøst. Der er tillid mellem alle ansatte – en tillid til, at alle har noget positivt at byde ind med. Derudover har vi en chef, der giver tilstrækkelige frie tøjler til, at man får personlig udvikling med i bagagen. Når jeg står op om morgenen , glæder jeg mig til at komme på arbejde."
Ismail Al
Ingeniørstuderende - ingeniørfirmaet J&P
Image of engineer meeting for architectural project. working with partner and engineering tools on workplace vintage tone.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

om-forside

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Midsection Of Businessman Calculating Invoice With Energy Efficient Chart On House Model In Office

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

Udvikling

Vi søger ingeniører og konstruktører

Ønsker du større ansvar, mere indflydelse og bedre faglig udvikling? Så kom og besøg en spændende virksomhed i vækst – vi har brug for dig!

+ 1
aktuelle projekter