Certificering: Få hjælp, før det brænder på

Langt de fleste forhåndsregler, man tager, tager man i håb om, de aldrig kommer i brug. Det gælder alle aspekter ved brandsikring, der selvsagt er alfa og omega i forhold til alt byggeri, men også en kompliceret proces. Ligeledes er vi certificerede statikere (KK2). Den proces har vi dog fuldstændig styr på, og vi hjælper dig hurtigt gennem myndighedsprocessen og kravene for dokumentation.

Vi kan hjælpe dig både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en uforpligtende samtale.

Vi hjælper dig gennem hele processen fra byggeriets begyndelse til byggeriets færdiggørelse - igangsætning, dokumentation og afslutning.
Medarbejderfoto Jesper
Jesper Hanssing
Brandrådgiver

BRANDRÅDGIVNING - BK2

Vi har brandrådgivere, som er certificeret i brandklasse 2, men samarbejder også med virksomheder, der har certificerede brandrådgivere for brandklasse 3 og 4 samt tredjepartskontrol. 

STATIK - KK2

Vi er certificerede statikere i konstruktionsklasse 2, men samarbejder også med andre virksomheder, som har certificerede statikere i konstruktionsklasse 3 og 4 samt tredjepartskontrol. 

ENERGI

Vi er certificerede energikonsulenter for større ejendomme og erhverv. Vi har kompetencerne til at lave energirammer, energimærker og energirådgivning.

PROCESSEN

Populært sagt

Certificeringsordningen formindsker kommunernes arbejde, men da dokumentation og kvalitetskontrol af statiske forhold skal behandles af en certificeret statiker, øger den processen af sagsbehandling for bygherrer.

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet.

Byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

Om Ingeniørfirmaet J&P

Referencer

Vi stræber efter at skabe langsigtede relationer med vores kunder gennem åben kommunikation og en dedikation til at levere service i verdensklasse.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.

INGENIØRFIRMAET J&P

Vi står til rådighed for dig.