VVS: Vi hjælper dig gennem installationsprocessen

Med Ingeniørfirmaet J&P som din rådgiver guider vi dig sikkert gennem alle aspekter af din byggesag fra et VVS-perspektiv. Vi har stor praktisk erfaring og tilbyder rådgivning helt fra planlægning og design til installation og vedligeholdelse.

Lad os hjælpe dig med at finde de perfekte løsninger, der matcher dine behov og budget.

Energibesparende VVS-løsninger: Reducér dit forbrug og spar penge

Du kan spare mange penge på din varmeregning i det lange løb ved at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en varmepumpe. Varmepumper er også et bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt alternativ for dig, som ikke har mulighed for at få fjernvarme installeret. Kontakt os i dag for at få optimeret dit energiforbrug – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Byggetilladelse

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.