You are currently viewing Hovedkontor: Gazelle i nye omgivelser

Hovedkontor: Gazelle i nye omgivelser

Ingeniørfirmaet J&P, som vandt dagbladet Børsens kendte Gazelle-pris i 2021, har gennem længere tid haft stor vækst og rykker derfor i nye omgivelser. Væksten betyder nemlig også en stigning i antallet af ansatte, og dem skal der i sagens natur være plads til. Derfor er J&P flyttet til Ydervang 5 i Holbæk og fraflyttet lokalerne på Tåstruphøj 54.

– Vi var glade for at være på Tåstrupvej, men vi voksede simpelthen ud af rammerne. Vi oplever en konstant stigning i antal ordrer, så vi bliver også flere og flere ansatte, og det kræver ganske enkelt mere plads. Heldigvis har vi fundet de perfekte forhold her på Ydervang, og der er også plads til, at vokseværket bliver ved, fortæller direktør Bo Jensen og fortsætter med et smil:

– Så skulle der være en ingeniør, der læser med her kunne tænke sig et job med stor medindflydelse og udviklingsmuligheder i, ja, så vil jeg da opfordre til, man kigger forbi til en rundvisning og en uformel snak over en kop kaffe.”

Ingeniørfirmaet J&P har nogle kerneværdier, som naturligvis også er flyttet med over i de nye omgivelser.

– Vores bæredygtige visioner og innovative tiltag er alfa og omega for os, og det går vi aldrig på kompromis med. Derudover skal her ganske enkelt være rart at være, om man er kunde eller ansat. Det betyder meget for mig,” siger Bo Jensen.

Flyttedagen bliver markeret med en reception fredag den 23. september klokken 12, hvor kunder, ansatte, venner og bekendte blandt andet bliver budt på en pølse fra en traditionel pølsevogn.