4600, Køge

Torvet 17

Om byggeriet

Køge Biografs nye leveform: Fra film til fornøjelige fortællinger over middag

Reference angående Køge Bio

Byggesagen på Torvet 17 i Køge er en sag, der er lavet for en restauratør. Restauranten blev opført ved siden af en gammel biograf, Køge Biograf, men biografen selv var ikke inkluderet i restauranten.

Vores opgave var at integrere biografen som et selskabslokale og samtidig etablere et indskudt dæk, der kunne rumme toiletfaciliteter og mødelokaler.

Dette projekt har været særligt interessant på grund af den omfattende nedrivningsarbejde, da biografens siddepladser var fremstillet af beton og skulle fjernes. I denne forbindelse skulle vi sørge for, at nedrivningen kunne udføres uden at påføre stor skade på andre bygningsdele eller at medarbejdere kom til skade under arbejdet.

Fakta om byggeprojektet

✓ Brutto etageareal: 214 m2

✓ Byggesum: 5 mio

✓ Energiklasse: A(2015)

✓ Projekteringsår: 2020

✓ Opførselsesår: 2021-22

✓ Bygherre: Bistrol 17 ApS

✓ Entreprenør: Fagentreprenører

✓ Entrepriseform: Fagentreprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Nej

✓ Arkitekt: Ingeniørfirmaet J&P

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Reference angående Køge Bio

Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 3 (BK3).

Byggeriet var komplekst, idet vi rev mange bærende vægge ned. På grund af overtagernes belastning på huset, var det nødvendigt at lave store stålkonstruktioner for at sikre husets stabilitet.

Rolle og ansvar

Vores rolle i byggeprojektet har været at fungere som totalrådgiver. Vi har stået for statisk rådgivning, dokumentation, brandrådgivning, ansøgning om byggetilladelse og indhentelse af ibrugtagningstilladelse.

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference angående Stillinge Strand

Stillinge Strand, 2500, Valby

Stillinge Strand: Topmoderne ferieboliger i træ med praktiske faciliteter

Stillinge Strand er et byggeri, der er opført som ferieboliger. Det er naturligvis bygget af træ og har udfordringer i form af en toetagers bygning med vandret etageadskillelse.

Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2).

Tilstandsrapporter

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.