2500, Valby

Stillinge Strand

Om byggeriet

Stillinge Strand: Topmoderne ferieboliger i træ med praktiske faciliteter

Reference på Stillinge Strand

Stillinge Strand er et byggeri, der er opført som ferieboliger. Det er naturligvis bygget af træ og har udfordringer i form af en toetagers bygning med vandret etageadskillelse.

Byggeriet er designet som et topmoderne ferieboliganlæg, med lademuligheder til hver enkelt bolig og deres biler, samt luft-til-vand varmepumper til opvarmning af lejlighederne.

Byggeriet er klassificeret som
konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2).

Fakta om byggeprojektet

✓ Brutto etageareal: 988 m2

✓ Byggesum: 12 mio

✓ Energiklasse: A(2015 )

✓ Projekteringsår: 2021

✓ Opførselsesår: 2022

✓ Bygherre: MC Invest

✓ Entreprenør: Vel Køleteknik ApS

✓ Entrepriseform: Totalentreprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Ja – delvis – el-lader til elbiler

✓ Arkitekt: Ingeniørfirmaet J&P

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Reference på Stillinge Strand

Byggeriet på Stillinge Strand er opført som ferieboliger og er helt opbygget i træ. For at undgå alt for høje bygningskonstruktioner, var det dog også nødvendigt at inkludere stålelementer i byggeriet, hvilket tilføjede et interessant twist til projektet.

Rolle og ansvar

Vores opgave har været at udføre projektet for Vel Køleteknik, som var totalentreprenør på opgaven. Vi har stået for udarbejdelse af statisk dokumentation, brandrådgivning og installationsfagene, samt søgt om bygge- og ibrugtagningstilladelse.

Miljø og bæredygtighed

Byggeriet havde fokus på bæredygtighed, da det er opført i træ og er udstyret med varmepumpeløsninger for opvarmning. Der er også blevet tænkt på fremtiden, ved at integrere solceller på tagene for at sikre en grønnere energi.

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference på Tølløsevej

Tølløsevej 27, 4340 Tølløse

Nybyggeri på Tølløsevej giver plads til både sundhed og gastronomi

Byggesagen på Tølløsevej i Tølløse er en sag, som blev udviklet af Vesti Olsen. De opkøb området, hvor der har været en æblemostproduktion i mange år.

Opgaven bestod i et forsøg på at ombygge en lagerbygning til en to-etages bygning, hvor vi kunne indrette lokaler til et sundhedscenter og et lægehus. Samtidig blev der indrettet en restaurant i den ene ende af bygningen i form af en tilbygning.

Tilstandsrapporter

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.