You are currently viewing Forventningsfuld til messe i Roskilde

Forventningsfuld til messe i Roskilde

J&P på frontlinjen hos XL Byg Knud Larsen-messen

Ingeniørfirmaet J&P har travlt for tiden. Der er hele tiden nye henvendelser fra både erhverv og private, og der er projekter på tegnebrættet eller under udførelse.

Alligevel tager direktør Bo Jensen og resten af J&P sig i ny og næ tid til at tage på messe – næste gang er den 8. september på adressen Gammel Marbjergvej 20 i Roskilde – og det er der flere gode grunde til.

– Lige nu har alle brug for hjælp inden for bæredygtighed og i forhold til de nye regler omkring byggetilladelser, og så er det jo os, de har brug for. Vi arbejder på bæredygtige byggeprojekter og har al den nødvendige ekspertise, når det gælder byggetilladelser. Og man kan vel godt sige, at vi vil gerne være med på bæredygtighedsbølgen, så det er faktisk også en god grund til at være med på denne messe, fortæller Bo Jensen og fortsætter:

– Og samtidig slår vi også lige et slag for de nye regler for statik og brand, når nu vi er der alligevel.

Det er XL Byg Knud Larsen Professionel, Roskilde, som arrangerer messen, der varer fra 07:00 til 16:00. 

Èn af få ingeniørvirksomheder

Deltagerfeltet er bredt. Alligevel rammer J&P ned i en niche på messen, vurderer Bo Jensen.

– Det er mest leverandører, der kommer, og vi er formentlig det eneste rådgivende ingeniørfirma til stede, så vi glæder os virkelig til at fortælle om alle de ting, vi kan. Hvis der eksempelvis står nogen med et byggeprojekt, kan vi hjælpe dem fra start til slut. Det er vi de rigtige til, fordi vi er en certificeret virksomhed på både brand og statik. Så vi har det hele og er godt rustet til at hjælpe virksomheder igennem nye projekter, siger direktøren.

At deltage på messer er en investering især i tid, som man ikke altid ved, om betaler sig, og regnestykket kan være vanskeligt at gøre op.

Logo af XL-byg Knud Larsen

– Vi vil gerne hele tiden blive inspireret og udvikle os yderligere, så nogle gange er det et mål med at deltage på en messe. Andre gange vil vi gerne vise os frem og fortælle, hvad vi kan. Selv om man godt kan tage hjem med en følelse af, at det ikke rigtig gav pote at være af sted, så møder man nogle firmaer et stykke tid efter, der siger, at de bemærkede J&P til den eller den messe, og så har det jo virket alligevel, forklarer Bo Jensen.

Derfor sætter han også seks mand på standen til den kommende messe i Roskilde.

– Vi stiller blandt andet op med en statiker og en brandrådgiver samt en energikonsulent og en bæredygtighedskonsulent, så der er hjælp nok at hente for dem, der kommer forbi vores stand. Jeg tror, den her messe bliver rigtig god, for der kommer mange håndværkere, og de får jo kunder, der skal have en masse tilladelser, og der får de brug for en rådgiver. Det er jo præcis det, vi kan hjælpe med, siger Bo Jensen med et smil og afslutter:

– Den messe kommer til at give os en del opgaver, er jeg sikker på.