You are currently viewing Gazelle-hattrick hos Ingeniørfirmaet J&P

Gazelle-hattrick hos Ingeniørfirmaet J&P

  • Post author:
  • Post category:Insights

Blandt de hurtigst voksende ingeniørvirksomheder i landet

– Jeg har selv spillet fodbold, men dette er det bedste hattrick, jeg nogensinde har lavet, lyder det fra direktør Bo Jensen.

Anledningen er, at Ingeniørfirmaet J&P lige er blevet tildelt Børsens Gazellepris for tredje år i træk. Børsen har tildelt Gazellepriser siden 1995, og fidusen er, at kåringen ikke er baseret på personlige meninger, men på fakta. Den årlige udnævnelse tager udgangspunkt i offentlige regnskaber og seks klare kriterier, herunder indtjening og en fordobling af omsætning over en periode på fire år.

Gazellepris 2023

Gazelleprisen tildeles ikke på baggrund af personlige meninger, men på faktuelle tal.
Foto: Magnus Kjerstad Sørensen

I nye lokaler på Ydervang

– Jeg er sikker på, at denne udvikling blandt andet skyldes vores flytning til det nye hovedkontor sidste år, siger Bo Jensen med henvisning til, at J&P nu ligger på Ydervang 5 i Holbæk i dejligt store, lyse lokaler.

– Prisen er et bevis på to ting. For det første er vi kommet ud på et større marked, end vi hidtil har været, hvilket  muliggør økonomisk vækst. Og de resultater, vi skaber for vores kunder og samarbejdspartnere, er heldigvis så tilfredsstillende, at vi har fået et godt navn på markedet, fortæller Bo Jensen.

Udvider arbejdsstyrken

– For det andet er det også en stor anerkendelse af vores evne til at tiltrække kvalificerede og engagerede medarbejdere, som hver dag yder en fremragende indsats. Folk her er dygtige, arbejdsomme, innovative, og J&P er samtidig et sted, hvor medarbejderne får lov til at vokse med opgaven. Faktisk går det så godt, at vi gerne vil udvide arbejdsstyrken. Så hvis det lyder som noget, man kan se sig selv i, er man meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uformel samtale. 

Ingeniørfirmaet J&P har været en markant spiller inden for ingeniørbranchen, hvor innovation siden 1999 har været kernen i tilgangen til opgaverne.  

– I dag bruger vi lidt tid på at glæde os over Gazelleprisen og ønske hinanden tillykke, men vi hviler ikke på laurbærrene. Folk er faktisk tilbage i arbejdstøjet allerede, siger Bo Jensen med et smil.