You are currently viewing Fra studerende til professionel: Ismail Als vej til konstruktionsingeniør

Fra studerende til professionel: Ismail Als vej til konstruktionsingeniør

En symbolsk transformation

Den 19. juni kunne Ismail Al fejre titlen som nyuddannet konstruktionsingeniør fra DTU i Ballerup. I en alder af 31 år har Ismail opnået sin ingeniørtitel, og kan han nu se tilbage på sin vej fra studerende til professionel.

Det har fået Ismail til at reflektere over, hvor langt han er kommet siden sine tidlige dage som studerende. Dengang var en simpel bærende væg bare et objekt, der kunne bruges til boldspil. Men i dag ser han på den samme væg og tænker over dens bæreevne. Transformationen fra at se en væg som et legeobjekt til at betragte den som et strukturelt element er en symbolsk repræsentation af hans udvikling som ingeniør.

“Jeg er stadig langt fra, hvor jeg gerne vil være, men at opnå en titel som ingeniør bekræfter min identitet, og det føles godt,” siger Ismail med begejstring. 

For ham har det været en lærerig rejse at finde sin plads i ingeniørverdenen og skabe sin egen identitet inden for faget.

Nyt hovedkontor på Ydervang 5

J&P-kontoret på Ydervang 5 i Holbæk, hvor Ismail bidrager til J&P’s succes som en førende aktør inden for ingeniørfaget.

Dedikation og iver efter at mestre ingeniørfaget

Ismail husker tilbage på de udfordringer, han har overvundet på sin vej. Han husker at have googlet tekniske udtryk, mens han lyttede til sine kollegers samtaler. Han har udnyttet enhver mulighed for at udvikle sig og lære af sine omgivelser. Det er en indikation af hans dedikation og iver efter at forstå og mestre ingeniørfaget.

“Det er stadig ikke helt sunket ind, at jeg nu kan kalde mig selv ingeniør,” siger han.

Ismails kreativitet og nysgerrighed har drevet ham til at tænke ud af boksen og finde innovative løsninger på komplekse ingeniørmæssige udfordringer. Han har bevist, at hans succes som konstruktionsingeniør ikke blot skyldes held eller tilfældigheder, men en målrettethed og dedikation til at nå sine mål. Gennem mange timers studier og praktisk erfaring har han udviklet sin ekspertise og opbygget en dyb forståelse for sit fagområde.

Konstruktionsingeniør Mikkel Jensen, som har været Ismails tidligere vejleder under hans praktikophold hos J&P, har fulgt Ismails udvikling tæt:

“Ismail er et perfekt eksempel på vores filosofi hos J&P, hvor vi stræber efter at udvikle unge ingeniører. Vi er stolte af Ismails fremskridt, og vi ser frem til at have ham som en fast del af vores team. Ismail har i løbet af det seneste år udviklet en ‘rigtig’ ingeniørtankegang i vores øjne, hvor man skal være ydmyg over for faget og konstant lære og søge ny viden. Vi er stolte over at have været en del af Ismails rejse, og vi er sikre på, at han vil fortsætte med at udfolde sit potentiale som en fremragende ingeniør her hos os,” siger Mikkel Jensen.

Tak til J&P

Ismails innovative tænkning og nysgerrighed har motiveret ham til at tænke anderledes og opdage kreative løsninger på udfordrende ingeniøropgaver.

“Jeg er taknemmelig for den tillid, der er blevet vist mig og de udfordringer, jeg er blevet stillet over for, som har hjulpet mig med at vokse og nå nye højder. Den støtte har betydet alt for mig, og jeg vil altid være taknemmelig for, at J&P har givet mig muligheden for at udvikle mig og finde min plads som ingeniør.”

Reference angående Greve Main

Referencer

Vi stræber efter at skabe langsigtede relationer med vores kunder gennem åben kommunikation og en dedikation til at levere service i verdensklasse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.