2670, Greve

Hundigevej 87 (GSV)

Om byggeriet

Revolutionerende vaske- og klargøringsfaciliteter hos GSV: En projektøvelse i effektivitet

Reference angående GSV

GSV er en virksomhed, der specialiserer sig i at udleje udstyr til entreprenørbranchen.

Vores opgave i dette byggeprojekt var at være medprojekterende for en vaskehal og en klargøringshal til større gravemaskiner og højtryksrensning. Dette stillede store krav til bortledningen af vandet i store afløbskasser, samtidig med at stabiliteten af bygningen skulle sikres i forhold til de store porte på begge sider.

Vaskehallen er opført med betonelementer og har en betondæksoverflade, som bidrager til en stærk og holdbar konstruktion. Klargøringshallen er opført i stålrammer.

Fakta om byggeprojektet

✓ Adresse: Hundigevej 87, 2670 Greve

✓ Brutto etageareal: 1445 m2

✓ Byggesum: 25 mio

✓ Energiklasse: A(2015 )

✓ Projekteringsår: 2020

✓ Opførselsesår: 2021

✓ Bygherre: GVS Materieludlejning A/S

✓ Entreprenør: Vesti Olsen A/S

✓ Entrepriseform: Total-enterprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Industri hal

✓ Arkitekt: Vesti Olsen A/S

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Reference angående GSV

Vi har medprojekteret både en vaskehal og en klargøringshal, som er klassificeret henholdsvis som en konstruktionsklasse 2 (KK2) og en brandklasse 2 (BK2). De to haller er opført efter hinanden i en forlænget rækkefølge.

Rolle og ansvar

Vi har spillet en vigtig rolle som ingeniører i dette byggeprojekt ved at stå for den tekniske rådgivning vedrørende statik, de bærende konstruktioner, brandbeskyttelse samt udarbejdelsen af start- og sluterklæringer for begge fagområder. Vesti Olsen har været ansvarlige for at udføre hele byggeprojektet som totalentreprenører.

Miljø og bæredygtighed

De opførte bygninger er designet med henblik på at installere solceller for at reducere energiomkostningerne og samtidig fremstå mere miljøvenlige for GSV. Derfor er der taget hensyn til dette i planlægningen af bygningernes arkitektur og konstruktion.

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference angående Vejleåvej

Vejlevej 54, 2635 Ishøj

Nyt moderne lager med topklasse fundering og brandadskillelse på Vejleåvej

På Vejleåvej er der opført et stort lager. I forbindelse med lageret er der opført et kontor i to etager. Hallen er bygget op af stålplader, og kontordelen er opbygget med betonelementer.

Funderingsforholdene har ikke udfordret byggeriet – tværtimod har funderingen været i topkvalitet. Der har været nogle store spændinger, som har krævet anvendelse af forstærkede stålrammer. Betondelen er opført med det formål at opnå en brandadskillelse, der lever op til gældende krav

Tilstandsrapporter

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.