2670, Greve

Greve Main 12

Om byggeriet

Greve Main 12: Effektiv produktion af fødevarer og emballage i moderne bygninger

Reference på Greve Main

Greve Main 12 er et byggeprojekt, der blev gennemført af en totalentreprenør. Byggeriet er opført som produktionshaller inklusiv kontor- og personalefaciliteter såsom omklædningsrum, frokoststue m.m.

Virksomheden, der vil bruge bygningen, producerer fødevarer og emballage til færdiglavet mad herunder til flymad og fast food.

Opgaven omfattede opførelsen af bygninger, der kan fungere som både køle- og frostrum. For at gøre dette blev køle- og frostelementer monteret inde i betonkonstruktionerne, hvilket krævede en særlig gulvopbygning i områderne, der skal anvendes til frost.

Fakta om byggeprojektet

✓ Brutto etageareal: 4825 m2

✓ Byggesum: 16 mio. DKK

✓ Energiklasse: A(2015 )

✓ Projekteringsår: 2019

✓ Opførselsesår: 2021

✓ Bygherre: DELICATE A/S

✓ Entreprenør: IMB Byg ApS

✓ Entrepriseform: Total-enterprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Nej

✓ Arkitekt: Ingeniørfirmaet J&P

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Reference på Greve Main

Bygningen er opført som betonelementer og er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2). 

Byggeriet er opført som et betonelementbyggeri, hvilket gjorde opgaven spændende og udfordrende angående bygningens stabilitet. 

Rolle og ansvar

Vores ansvar i byggeprojektet har været at fungere som den samlede rådgiver. Desuden har vi stået for beregningen af projektets statiske egenskaber, dokumentationen heraf, rådgivning om brandbeskyttelse, designet af installationsarbejdet, ansøgt om byggetilladelse og hjulpet med at opnå tilladelse til at tage bygningen i brug.

Miljø og bæredygtighed

Bygningen er opført med betonelementer og har været designet med fokus på energieffektivitet. Der er anvendt de mest energiøkonomiske løsninger, selvom byggeriet er udført i en traditionel stil.

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference angående Vejleåvej

2630, Taastrup

Hjælp til grossister med nye indretninger af lejemål på Grønttorvet i Taastrup

Grønttorvet, som er en del af Copenhagen Markets i Taastrup, er et stort marked, hvor forskellige grossister sælger frugt, grøntsager og blomster. Siden 2014 har vi arbejdet tæt sammen med ejerne af bygningerne for at sikre, at alle grossister kunne flytte fra deres tidligere placering i Valby til det nye sted i Taastrup. I denne forbindelse har vi fortsat vores samarbejde med ejerne af bygningerne for at sikre, at enhver ændring i grossisternes indretning opfylder myndighedernes krav til bærende  konstruktioner og brandforhold.

Byggerierne er ofte klassificeret som brandklasse 3 (BK3) og konstruktionsklasse 2 til 3 (KK2-KK3).

En hånd, der holder en rød blyant, tegner et badeværelsesdesign over et delvist gennemført badeværelse. Tegningen inkluderer et omrids af et brusekabine med glasdøre, et vaskeskab med en vask og et spejl. Baggrunden viser lyse fliser og moderne inventar.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

En person, der sidder ved et skrivebord, skriver på papir og bruger en lommeregner. I forgrunden er en lille model af et hus med et energieffektivitetsvurderingsdiagram vist på siden, der spænder fra grøn (A) til rød (G).

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.