4600, Køge

Københavnsvej 222 (Dana Lim)

Om byggeriet

Dana Lim udvider lager med succes takket være effektiv byggeproces

Reference angående Danalim

Dana Lim er en virksomhed i Køge, som producerer lim og fugemasser. Virksomheden havde behov for at udvide lageret, og vi stod selvfølgelig til rådighed.

Opgaven bestod i at sikre sammenbygningen mellem den eksisterende hal og de omkringliggende bygninger. Under byggeprojektet var der blandt andet krav til brand, hvor vi fungerede som rådgivere.

Fakta om byggeprojektet

✓ Brutto etageareal: 1065 m2

✓ Byggesum: 15 mio

✓ Energiklasse: A(2015 )

✓ Projekteringsår: 2021

✓ Opførselsesår: 2022

✓ Bygherre: Dana Lim A/S

✓ Entreprenør: Vesti Olsen A/S

✓ Entrepriseform: Total-enterprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Nej

✓ Arkitekt: Vesti Olsen A/S

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Reference angående Danalim

Opgavens kompleksitet bestod i, at jordbundsforholdene var ugunstige for byggeriet, hvorfor der var nødvendigt at lave pælefundering. Byggeriet er klassificeret som Konstruktionsklasse 2 (KK2) og Brandklasse 2 (BK2).

Rolle og ansvar

Under byggeprojektet har vi stået for statisk dokumentation, udviklingen af en brandstrategiplan, samt udarbejdelsen af start- og sluterklæringer i både statik- og brandrådgivning. 

Reference angående Danalim

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference angående GSV

Tølløsevej 27, 4340 Tølløse

Nybyggeri på Tølløsevej giver plads til både sundhed og gastronomi

Byggeprojektet på Tølløsevej i Tølløse blev udviklet af Vesti Olsen, som også opkøbte området, der tidligere husede en æblemostproduktion. Opgaven bestod i at ombygge en eksisterende lagerbygning til en to-etagers bygning med lokaler til et sundhedscenter og et lægehus

Tilstandsrapporter

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.