4370, St. Merløse

Banevej 22-28

Om byggeriet

Fremtidssikring af Banevej: Vestsjællands Almene Boligselskab gennemfører renovering

Reference på Tølløsevej

Byggeprojektet på Banevej i Store Merløse havde en energirenovering af bygningerne som formål.

Opgaven er udført af Vestsjællands Almene Boligselskab og har omfattet udskiftning af vinduer og tag samt renovering og udvidelse af badeværelserne.

Byggeriet er klassificeret som Konstruktionsklasse 1 (KK1) og Brandklasse 2 (BK2).

Fakta om byggeprojektet

✓ Brutto etageareal: 2432 m2

✓ Byggesum: 25 mio. DKK

✓ Energiklasse: A (2015)

✓ Projekteringsår: 2021

✓ Opførelsesår: 2022

✓ Bygherre: Vestsjællands Almene Boligselskab

✓ Entreprenør: Slotsbjergby Byggeentreprise A/S

✓ Entrepriseform: Hovedenterprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Nej

✓ Arkitekt: Ingeniørformaet J&P

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Banevej reference

Udfordringen i projektet var at arbejde med de eksisterende badeværelser, som skulle brydes ned og udvides. Dette resulterede i større badeværelser, men gav samtidig udfordringer med hensyn til sammenkoblingen af de forskellige materialer.

Rolle og ansvar

Vores rolle i byggeprojektet har været som totalrådgiver. Vi har lavet udbudsmaterialet og udbudt sagen til entreprenører. Derudover har vi fulgt sagen, afholdt bygge- og sikkerhedsmøder igennem byggeprocessen og samtidig sikret, at kvaliteten og økonomien er blevet overholdt. 

Byggeriet har ikke krævet en byggetilladelse, da det kun har været ombygninger inden for byggeriets sokkel.

Miljø og bæredygtighed

Denne sag har været et eksempel på, at vi forsøger at optimere energiforbruget for de enkelte lejere ved at udføre energiforbedringer på taget, efterisolere og udskifte døre og vinduer. Alt sammen for at sikre et lavere energiforbrug for lejerne.

Reference på Banevej

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference på Retortvej

Retortvej, 2500, Valby

88 nye ungdomsboliger løser boligmangel for Københavns unge og studerende

Retort ApS opfører 88 nye ungdomsboliger på Retortvej i Valby. Boligerne skal være med til at afhjælpe den store boligmangel, som særligt unge og studerende oplever i Københavnsområdet. Lejlighederne er bygget med fokus på gode dagslysforhold og indbydende fællesarealer.

En hånd, der holder en rød blyant, tegner et badeværelsesdesign over et delvist gennemført badeværelse. Tegningen inkluderer et omrids af et brusekabine med glasdøre, et vaskeskab med en vask og et spejl. Baggrunden viser lyse fliser og moderne inventar.

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

En person, der sidder ved et skrivebord, skriver på papir og bruger en lommeregner. I forgrunden er en lille model af et hus med et energieffektivitetsvurderingsdiagram vist på siden, der spænder fra grøn (A) til rød (G).

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.