4400, Kalundborg

Hareskovvej 13

Om byggeriet

Fremtidssikrede lagerbygninger på Hareskovvej - En stærk rammekonstruktion i stål og holdbare SF-stengulve

Reference på Hareskovvej

Byggeprojektet på Hareskovvej omhandler opførelsen af to store lagerbygninger, som skal bruges  til industriel materialeopbevaring. Disse to bygninger ligger i forlængelse af hinanden, og begge bygninger er konstrueret som en rammekonstruktion i stål med sandwichelementer på siderne. Rammekonstruktion danner en stabil konstruktion, der kan modstå de ydre belastninger. Sandwichelementerne på siderne er typisk lavet af to metalplader med en isolerende kerne i midten.

Gulvene i bygningerne er opbygget med SF-sten. Det betyder, at der ikke er et fast betondæk i bygningerne. Denne type gulvbelægning er typisk valgt til industriel brug på grund af dens holdbarhed og evne til at modstå tunge belastninger.

Fakta om byggeprojektet

✓ Adresse: Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

✓ Brutto etageareal: 1995 m2

✓ Byggesum: 18 mio

✓ Energiklasse: A(2015 )

✓ Projekteringsår: 2021

✓ Opførselsesår: 2022

✓ Bygherre: Multi Tech A/S

✓ Entreprenør: Vesti Olsen A/S

✓ Entrepriseform: Total-enterprise

✓ Ingeniør: Ingeniørfirmaet J&P

✓ Bæredygtigt byggeri: Nej

✓ Arkitekt: Vesti Olsen A/S

INGENIØRFIRMAET J&P

Byggeriets kompleksitet

Reference på Hareskovvej

Byggeriets kompleksitet har været at skulle sikre stålrammernes fundering, hvilket har været gjort ved pælefundering lige under rammerne med en lodretstående pæl og en skrå pæl, som skal optage de vandrette kræfter. 

Hallerne er klassificeret som brandklasse 2 (BK2) og konstruktionsklasse 1 (BK1).

Rolle og ansvar

Vores rolle i byggeprojektet har været i samarbejde med Vesti Olsen, som har været totalentreprenører på opgaven. Derudover har vi lavet den statiske dokumentation og rådgivning omkring brandforholdene. 

Lokation

Byggeprojektets lokation

Reference på Greve Main

Greve Main 16, 2670, Greve

Fra betonklods til mesterværk: Greve Main 16's transformation til et moderne slagteri

Greve Main 16 er en opgave, som er lavet for MB Food, som er et større slagteri i Greve. Vi har opført et slagteri på 8500m2 med kontor og personalefaciliteter.  Byggeriet er klassificeret som konstruktionsklasse 2 (KK2) og brandklasse 2 (BK2).

Tilstandsrapporter

Byggetilladelse

Sandheden er, at konsekvenserne kan være store, hvis ikke papirarbejdet er i orden, før du går i gang med en tilbygning, som kræver byggetilladelse.

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Certificering

Vi kan hjælpe jer både med dele af processen og den samlede proces, og vores hjælp er både (brand-)sikker og af højeste kvalitet. Kontakt os – vi er altid klar på en samtale.

Boligforeninger og referencer

Boligforeninger

Vi er certificerede energikonsulenter til både store og små ejendomme, og vi har stor erfaring med boligforeninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Energimærke

Livscyklusvurdering

Vi hjælper dig med alle byggeriets miljømæssige aspekter. Vi sørger samtidig for at være velvidende om nuværende og kommende krav for bæredygtigt byggeri.